Zing en Swing

22 september

‘Op zondag 22 september om (tijdstip) laat popkoor Zing en Swing van zich horen in de Gouverneurstuin! Het koor uit Assen heeft sinds december een nieuwe dirigent en staat de 22e met vers repertoire op het podium. Swing mee met songs van Caro Emerald en Anouk en laat je raken door prachtige uitvoeringen van een worksong en een meeslepende ballade.

Zing en Swing zoekt nieuwe zangeressen! Na het optreden zal nieuwe dirigent Jildou Duiven de middag voortzetten met een zangworkshop van een halfuurtje. Door middel van circle songs wordt er binnen no-time een mooie meerstemmige compositie neergezet. Ben jij op zoek naar een nieuw koor of houd je van zingen en lijkt zingen in een koor je wel wat? Meld je aan voor de workshop om met het koor kennis te maken en samen te zingen! Ook wanneer je niet op zoek bent naar een koor ben je meer dan welkom om mee te doen met de workshop. Deelname aan de workshop is gratis.

Voor het aanmelden voor de workshop of voor meer informatie over zingen bij Zing en Swing kun je mailen naar jildouduiven@hotmail.com of bellen naar 0639663110. We zijn ook te vinden op Facebook: Zing en Swing, of via de onderstaande link:

https://www.facebook.com/pg/Zing-en-Swing-101930494511034/about/?ref=page_internal