Bella Melvina & Marit Nygård & Olga Talsma

11 september

Je kunt vanaf 14.00 uur meedoen aan de beeldend workshop. De muziek is vanaf 15.00 uur te zien en te beluisteren.

Muziek: Bella Melvina

Mijn naam is Bella Melvina en ik ben 18 jaar oud, ik maak een beetje slow, jazz & melancholische muziek met meestal wel wat “zwaardere” onderwerpen. Ik noemde het altijd de 3D’s waar ik over zong, dromen, drugs en de dood. Ik bespeel meerdere instrumenten maar treed meestal alleen op met gitaar, piano en soms ukelele. Toch probeer ik mijn muziek nog wel wat vrolijker over te laten komen. Deze onderwerpen klinken misschien heel zwaar maar ze horen allemaal bij het leven, ik probeer ze alleen zo onder ogen te komen.

Muziek: Marit Nygård

Marit Nygård schrijft al sinds haar 14e al haar gedachten en emoties op in liedjes, die dus vrij direct vertolken wat zich in haar hoofd afspeelt. Tijdens de corona-periode was dit ook het geval, maar bleven alle liedjes hangen tussen de 4 muren van een studentenkamertje; en nu er weer meer kan, kan ze niet wachten om haar verhaal weer kwijt te kunnen! Haar muziek hangt een beetje tussen singer-songwriter, indie en kleinkunstig in, en ze zingt – samen met haar gitaar of op de piano – in het Engels en Nederlands. Als biologie studente kan ze niet wachten om haar twee grootste hobby’s (muziek en een tuin/natuur) met elkaar te combineren bij In De Tuin!

Kunst: Olga Talsma

Olga Talsma, beeldenkunstenaar schildert op eigenwijze expressieve schilderijen. Speciaal voor die gelegenheid geeft Olga Talsma de schilderworkshop in de Gouverneurstuin. Doe je ook mee?

Schilder je eigen kunstwerk(je) die je aan het eind van middag mee naar huis mag nemen en zo thuis aan de wand kunt hangen.  Je gaat o.a. kleuren mengen en krijgt professionele tips om bijvoorbeeld schaduwen en licht te schilderen. Dit alles leidt tot bijzondere en creatieve resultaten die tot de verbeelding spreken.

Geschikt voor jong en oud.

Iedereen kan schilderen! Je hebt geen ervaring nodig!